ΓΚΑΝΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

.

Ganache λευκής σοκολάτας

Απλή και κρεμώδης, με δύο μόνο υλικά.

Υλικά για ένα τσουρέκι 450-500 γρ.

100 g λευκή κουβερτούρα
50 ml κρέμα γάλακτος

Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια και τη βάζουμε σε ένα μεταλλικό σκεύος. Βράζουμε την κρέμα και τη ρίχνουμε από πάνω. Περιμένουμε 5 λεπτά.
Ανακατεύουμε καλά.

Κόβουμε το τσουρέκι οριζόντια (σαν παντεσπάνι για τούρτες, το χωρίζουμε στα δύο)

Στρώνουμε τη γκανάς και στα δύο κομμάτια. Όταν απορροφηθεί ελαφρώς, “κλείνουμε” το τσουρέκι.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με 100 γρ. νουτέλα.



Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s